Четвер, 25.04.2024, 15:33

Українська молодь-Христові м.Н.Розділ

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего відповідей: 133
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-чат

Головна » 2012 » Липень » 30 » Табір =)
16:59
Табір =)

Вгору піднесімо серця!!!

«З нами Бог, молоді, в це повірте,

                                                                                                  З нами Бог, вгору серця знесім!»

 З 2 по 10 липня 2012 року у пластовому таборі-музеї "Сокіл”, що знаходиться у с. Гриньків, Рожнятівського району Івано-Франківської області, проходив вишкільний християнсько-патріотичний табір "Вгору серця”, в якому взяли участь дві молодіжні організації міста Новий Розділ: УМХ (Українська Молодь – Христові) та НСОУ Пласт (Національна Скаутська Організація України). Кількість учасників цього табору складала 49 молодих людей, які поставили перед собою мету – піднести свої серця вгору, знайти себе, себе у Христі та почути голос Божий. Духівником табору був о. Ростислав Височан, завдяки якому кожен зміг відкрити своє серце для Бога і пізнати себе. Протягом цілого табору панувала дружня, тепла і приємна атмосфера, тому кожен учасник зміг відкритись оточуючим і відчути себе членом справжньої спільноти.

        За час таборування УМХ та Пласт мали неймовірно цікаві подорожі. Перша – до резиденції Митрополита Андрея Шептицького у Підлютому, друга - до Святоандреївського скита монахів студійськогоуставу, що знаходиться глибоко в горах.

        Табір проходив дуже весело, було багато цікавих розваг і гутірок. Кожен учасник прослухав лекції на теми: Правдиве розуміння любові, Літургіка, Основні поняття про Біблію, Богослов’я ікони, Основи християнської моралі, Біоетика, Основи першої медичної допомоги. Щоранку всі таборовики брали активну участь у Божественній Літургії, після чого за пластовими традиціями проводилося відкриття дня.

        У спекотні дні була можливість відпочити на річці Лімниці, яка є однією з найчистіших річок Європи. Також проводилися спортивні ігри, змагання, майстер-класи. Щовечора о.-духівник служив вечірню, після якої відбувалися молитовні чування, вогники або ватри. На ватрі учасники грали різноманітні ігри, співали українські пісні під гітару, показували кумедні вистави та ласували солодощами.

       Умхівці та пластуни за час проведення табору набрались багато нових сил, енергії, вражень, здобули нові навички, пізнали незвідане раніше та підкріпили свій патріотичний дух. Справді, він подарував нам незабутні моменти, духовне збагачення та підніс наші серця вгору!

       На завершення, хочемо подякувати всім організаторам, учасникам та жертводавцям табору "Вгору серця. Щодо жертводавців, то слід відзначити людей, які підтримали нас. Серед них: Олег Філь (депутат міської ради, ВО«Батьківщина»), Єсауленко Оксана (відділ гуманітарної політики Новороздільської міської ради) Віктор Балик, Андрій Рудковський, Наталя Кузільна, Микола Максимів, Олег Токар (директор магазину «Вопак»), Петро та Галина Козак, Степан Семерак (депутат міської ради «Фронт змін»), Володимир Гашилик (депутат міської ради «Фронт змін»), Ярослав Дубневич (депутат Львівської обласної ради).                                                                     

                                                      

 

С.Самборська, Я.Дудицька, Х.Корецька, УМХ

Переглядів: 780 | Додав: ymx-nr | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: