Субота, 20.04.2024, 12:57

Українська молодь-Христові м.Н.Розділ

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего відповідей: 133
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Міні-чат

Головна » 2010 » Січень » 11 » Христос рождається!
13:05
Христос рождається!

В убогій стаєнці на розстеленому сіні поклала Матір Божа свого маленького новонародженого Сина і скупала Його своїми щирими материнськими сльозами – сльозами радості і болю. Пригорнула Богородиця до свого серця маленьке тільце Ісуса і вкрила Його рясними поцілунками. Дивилися Небеса на цю безмежную материнську любов, раділи Ангели, сплітаючи віночок краси і добра. На колінцях молили Господа пастушки і дякували за це блаженне, чисте, земне щастя. Ця тиха благословенна Богом ніч принесла людству найвищий земний дар, найбільшу нагороду Сина Божого, Володаря неба і землі. Найвища Божа ласка зійшла з небес на рід людський. Лежало Малятко Святе, оповите благенькою одежиною, обкладене пахучим сіном, зігріте материнською любов’ю у яслах серед ягняток і пастушків. Сіяла ясна зірка в небесах, сповіщаючи людству про Різдво Господнього Сина. На небі співали Ангельські хори, розбудилася зі сну земля. Невгамовно щебетали пташки, бо відчували, що ніч ця особлива. Співала разом з ними стомлена Матір Свята, тримаючи на руках свою Дитину. «Спи, дитятко, спи, очка зажмури», - тихенько пригортала Ісусика до серця і міцно цілувала свою розраду. Біля Неї стояв Обручник Йосиф, радіючи Її материнському щастю. Бачив стомлену Матір і брав на руки Немовлятко, щоб хвильку часу могла перепочити. Це була мить спочинку, мить сну і знову щире материнське серце щасливо пригортало Дитятко.    

Стоїть Свята Марія перед ранішньою різдвяною зорею щаслива, усміхнена, красива, як небеса, благословенна Богом, чудова молода Мати. Вона тримає на руках маленького Сина, переводячи погляд з Нього на небеса, дякує Господу за цю Різдвяну ніч – ніч народження Ісуса. З поклоном входять мудреці, тремтять маленькі пастушки, тулиться дитина до грудей материнських, співають весело та радісно земля і небеса.

Наближаються вибори Президента України. Від щасливого вибору провідника залежить доля нашої держави, доля кожного з нас, наше майбутнє. Щоб Господь поблагословив щасливий вибір і просвітив нас, треба ревно молитись до Новонародженого Ісуса і Його Святої Матері. Цьогорічні вибори стануть своєрідним екзаменом нашої совісті. Воістину, потворність зла, брехні – жахлива, але тим, хто з Богом не страшні витівки людської злоби і брехні засіяні дияволом. Любімо свою Україну, зробімо все для того, щоб до керівництва державою прийшла людина українського духу, для якої найвищими цінностями є Закон Божий, Конституція і воля народу. Тож нехай Вифлеємська зірка, котра сповістила світові про народження Месії, завжди освітлює темряву земних доріг, аби ніхто не заблудився у пошуках Бога, нехай нагадує про найдивовижнішу за всю історію людства подію – воплочення Бога.

Христос рождається!

Славімо Його!

Павло Шинальський

Переглядів: 779 | Додав: ymx-nr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: