Четвер, 28.03.2024, 14:14

Українська молодь-Христові м.Н.Розділ

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего відповідей: 133
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Міні-чат

Головна » 2015 » Квітень » 28

 

15-17 травня 2015 року, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці, відбудеться ХХІІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів».Цьогоріч тема співзвучна з надією та впевненістю: «Вихід є. Вихід триває». 

У кожній непростій ситуації всі ми намагаємося віднайти Вихід. Очікуючи змін на краще, завжди надіємось на кращі зміни. І вони приходять, якщо покладаємось та довіряємо Всевишньому. Як колись через Мойсея Бог визволив свій народ та вказав на Вихід до обіцяної землі, так кожного з нас Він закликає до Виходу! Кожного у свій спосіб і у свій час! 

Тож організатори прощі* запрошують всіх бажаючих, а особливо молодь покинути місце навчання, праці, комфортного проживання та вийти на зустріч Богу, ближньому та самому собі, щоб віднайти Вихід, який завжди є!

Розпочнеться цьогорічна проща о 7:00 годині Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка, Львів). Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 9:00. 

Дорога пролягатиме через м.Львів – с. Лисиничі – м. Винники – с. Соснівка – с. Городиславичі – с. Романів – с. Ганачіївка – с. Затемне – с. Коросно – с. Сивогори – с. Унів. 

До Унівської Лаври прибудемо у суботу ввечері. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.

Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа.

На прощу необхідно взяти НАМЕТ, спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль.

А в рюкзак варто не забути покласти вервицю, кепку, дощовик, необхідні медикаменти, миску, ложку та горнятко.

Благодійний внесок – 40 грн.
Всі бажаючі зможуть повернутися до Львова автобусом, ціна квитка – 35 грн.

Контактний телефон: 0963803065 – Олег.

   

 
 
Переглядів: 425 | Додав: ymx-nr | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

 У суботу, 25 квітня, у МХЦ "Синай" відбулася підготовка до «Світового Дня Молоді 2016" у Кракові. Це була друга зустріч, присвячена цій події. Молодь розважала над темою «Гідність Людини». Читаючи Святе Письмо і роздумуючи над тим змістом, який подає нам Господь, кожен із нас зміг якнайближче доторкнутися Божих правд і пізнати, що всі ми є образом Отця, воля Якого була створити нас на свій образ і подобу. Бр. Андрій Максимович неодноразово наголошував, що ми повинні гідно носити Христа у собі і не боятися свідчити Його в суспільстві своїми ділами, вчинками та молитвою, яка є дуже важливою для кожного. Ми стали ближчими до Бога та второпнішими. І надалі члени УМХ Нового Роздолу будуть готуватися до зустрічі з Папою Франциском, який уділить нам своє Архієрейське Благословення у Кракові наступного літа.
                                                                                                                                                          Підготував: Микола Іванців
                                                                                                                                                            Фото: Дмитро Краївський

Переглядів: 453 | Додав: ymx-nr | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)